top of page
IMG_9410.JPG

Vendég bloggerünk:

ZAIDA INEZ

IMG_4870.JPG

Sziasztok!


Zaida Inez vagyok, szakács és cukrászséf több éves Michelin csillagos tapasztalattal. A Zincenco Kitchen alapítója, társtulajdonosa, séfe és gasztroblogger.

 

Már kislány korom óta a sütés-főzés a szenvedélyem. Mindig ott térdeltem a nagymamám melletti kis széken és segítettem neki tésztát gyúrni, szitálni, habot verni.


Olyan recepteket szeretnék megosztani veletek, amelyek egyszerűek, de mégis fantasztikusan finomak, és persze bárkit lenyűgöznek, akinek elkészítitek őket. Receptjeimet friss, szezonális alapanyagokból alkottam meg. Lesznek köztük vegán és mentes receptek is. Ha bármi kérdésetek vagy észrevételetek van bátran forduljatok hozzám 🤗

És hogy miért lettem a ROKSH-nál vendég blogger?

Először is ami nekem nagyon tetszik a ROKSH-ban, hogy egy igazán jó szolgáltatást kínál. Gyorsan és egyszerűen lehet használni a weboldalt és a megrendelt áru rövid időn belül megérkezik. Jó opció, ha az ember épp nem tud boltba menni, vagy nem szeretne, mert zavarja a tömeg.

 

Tehetséges magyar vállalkozók alapították, ami jó érzéssel tölt el. Fiatalos és kedves a csapat.

 

Mindig is imádtam az ALDI-t. Nagyon jó, hogy már az ő termékeik is elérhetőek a ROKSH által. Sajnos elmondható, hogy a nagy átlag nem szokott napi szinten friss alapanyagokból sütni-főzni. Sokan nem is tudják hogyan kéne nekiállni. Ez főként a fiatalabb generációt érinti. Nagyon jó érzés nekem, hogy ROKSH által a receptjeim eljuthatnak ezekhez az emberekhez és talán neki is állnak elkészíteni egyet-kettőt. Engem mindig nagy örömmel tölt el, ha kapok egy visszajelzést vagy egy képet az elkészített receptekről. Jó érzés másokat inspirálni és örömet szerezni nekik.

 

Ami még külön érdekes nekem, hogy számomra idegen emberekkel tudok megismerkedni és kapcsolatot teremteni a közösségi média által.

Kövessetek az instagramon, hogy láthassátok a legújabb receptjeimet, képeimet, videóimat 🤗💕

ZAIDA RECEPTJEI

Rendelj a ROKSH-on az ALDI-ból!

Több mint 3000 ALDI termék

a zsebedben!

Group 135 (1).png
ALDI logo good.png
facebookIkon.png
instagramIkon.png
youtubeIkon.png
pinterestIkon.png
faceRecept.png
faceSüti.png
tiktokIkon.png

© 2021. ROKSH

bottom of page